Welkom op deze website

Met mijn bouwkundige opleiding en jarenlange ervaring, eerst als timmerman en daarna als bouwkundig tekenaar en bouwkundig opzichter, heb ik me altijd heel prettig gevoeld met werkzaamheden en objecten in hout.
Om een mogelijk andere creatieve aanleg van mij te onderzoeken heb ik destijds, naast mijn loopbaan als bouwkundig opzichter, in de avonduren een vijfjarige opleiding voor publiciteitsvormgeving gevolgd aan de Kunstacademie. Hierin werd het me weer eens duidelijk dat ik onderwerpen graag tot in de details wil uitwerken en perfectioneren.

Kunst is voor mij: "Het mooie zien - om te laten zien", want het is er voor ons allemaal, dus om samen te delen en om heel zuinig op te zijn.
Of zoals de Boodschap van Wereldleraar Maitreya in enkele woorden wordt samengevat:
"DEEL SAMEN en red de wereld, er is geen andere en betere weg"
.

Daarom wil ik mezelf ook geen kunstenaar noemen, want De Natuur is de grote Kunstenaar en ik ben alleen de niet-dodende jager die het gecreëerde in een bepaald kader probeert te vangen en het op foto's vastlegt, zodat meer mensen het kunnen bewonderen en mogen genieten van de pracht die De Natuur allemaal in en met zich draagt, zoals de mooie vormen, structuren en tekeningen, vaak in de prachtigste kleurschakeringen.
Dat is mijn doel en mijn wens.

Van daaruit wens ik eenieder van harte heel veel kijkplezier.

Tevens creëer ik graag gebruiksvriendelijke voorwerpen. (zie pagina Foto's / Ontwerpen)


Voor informatie en het bestellen van een of meerdere foto's, geplakt op 1 mm polystyreenplaat om zelf in te (laten) lijsten, ook voor een posterstandaard of een werktekening in PDF hiervan, kunt u via de pagina Contact / Reacties contact met mij opnemen.